S’inicia el procés en línia per fer propostes d’usos de la masia de Can Baqué

0
36

Ja està oberta la fase de debat i presentació de propostes sobre els futurs usos de la masia de Can Baqué. Després de les visites-taller que es van realitzar al llarg de la setmana passada, ara s’obre a tota la població aquest procés per recollir la seva opinió. La data límit per fer propostes finalitza el 30 de novembre.

A les jornades de visites han participat més de 200 persones que es van inscriure’s a través del web municipal o l’OAC. A més, també s’han fet visites i tallers per a membres de l’Agrupació de Jubilats i Pensionistes de la Llagosta i per a alumnes de Batxillerat de l’Institut Marina.

Per participar a la fase de presentació de propostes cal accedir al web de participació de l’Ajuntament de la Llagosta, inscriure’s si és es la primera vegada que es fa, i omplir l’enquesta de la fase de debat. Al mateix web es pot trobar tota la informació sobre la masia, inclòs un vídeo que ens mostra el seu interior, i les qüestions que s’han de tenir en compte a l’hora de realitzar propostes.

Com a plantejaments de possibles usos de Can Baqué, es poden realitzar propostes de caràcter social, econòmic, cultural i de lleure o educatiu. Cal tenir en compte els aspectes arquitectònics de l’edifici, els elements històrics i la compatibilitat d’usos.

Un cop finalitzada aquesta fase d’aportacions de la ciutadania, es portarà a terme un treball intern per part d’una comissió transversal de l’Ajuntament per tal de valorar i analitzar les diferents propostes presentades i descartar aquelles on concorri algun factor condicionant que les faci inviables.

Una vegada realitzat aquest treball i tenint en compte, per una banda, aquells usos que hagin obtingut un major suport social i, d’altra banda, les compatibilitats d’usos i altres consideracions tècniques, es presentaran a la ciutadania diverses propostes que se sotmetran posteriorment a votació, del 14 al 21 de gener del 2022.

Publicitat