Primer triomf de l’HC Vallag i surt de l’última posició

0
2

L’HC Vallag va guanyar dissabte un partit que havia assenyalat al calendari, contra el Tarragona (33-24). L’equip llagostenc va imposar-se contra els tarragonins, que són un rival directe de la zona baixa del grup A de la Tercera Catalana.

El Vallag va ser superior al rival i des de bon començament ja va marcar avantatges de cinc i sis gols. Finalment, va aconseguir guanyar el duel 33 a 24. Amb aquest triomf, l’equip dirigit per Javi Iglesias surt de l’últim lloc i ara ocupa la penúltima posició, amb dos punts, empatat amb el cuer, precisament el Tarragona. “Creiem que aquesta victòria pot marcar un abans i un després. Estem entrenant bé, falten els resultats que arribaran”, explica el tècnic del Vallag, Javi Iglesias.

El pròxim duel dels llagostencs serà l’últim de la primera volta del calendari i a la pista del Vendrell, que és antepenúltim amb quatre punts.

Publicitat