El FS Unión Llagostense goleja el Quatre Camins per 0 a 21

0
2

El sènior A del FS Unión Llagostense va protagonitzar la golejada del cap de setmana amb el triomf contra el Quatre Camins, per 0 a 21. L’equip llagostenc va ser molt superior i va aconseguir un resultat gens habitual en categories absolutes de futbol sala.

A la mitja part l’equip llagostenc ja guanyava per 0 a 10 i a la segona part va mantenir el nivell fins acabar 0 a 21. Els golejadors van ser Patxi Heredia, amb sis gols; Gerard Alonso, amb quatre; Óscar Nelson, amb quatre; Marc Navajas, amb tres; Kevin Gómez, amb dos; i Marco Bolívar, amb dos. “Tots els partits els afrontem amb la màxima intensitat i així vam fer. Un cop vam veure que el resultat ja era força ampli, per respecte, vam decidir mantenir el ritme i ser molt respectuosos amb el rival”, explica l’entrenador del FS Unión Llagostense A, Ferran Salvo, que admet que mai havia viscut una victòria tan àmplia.

El sènior A ocupa el primer lloc, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 18 punts i té un marge de sis amb el segon classificat, el Ciutat de Granollers B que té dos partits pendents Aquesta setmana l’equip llagostenc té jornada de descans.

Debut a la Copa Catalunya
El sènior A disputarà el pròxim dimarts la primera ronda de la Copa Catalunya de futbol sala. L’eliminatòria es disputa a partit únic i els llagostencs rebran a casa la Unió FS Mollet, que és de la Primera Catalana. “L’equip està molt il·lusionat amb aquesta competició, volem arribar el més lluny possible”, diu el tècnic. El duel es disputarà a les 21.15 h al Pavelló Antonio García Robledo.

El sènior B perd a Premià de Mar
El sènior B del FS Unión Llagostense va perdre el cap de setmana a la pista del Premià de Mar, per 4 a 1. Els llagostencs han baixat fins al quart lloc, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb onze punts, empatat amb el Dosrius Maresme i l’Alella C, segon i tercer respectivament. El pròxim rival dels llagostencs serà el Touring Club Maresme de Catalunya, que és quart per la cua amb sis punts. El duel es disputarà dissabte al CEM El Turó, a les 17.30 h.

Publicitat