El CE La Llagosta s’imposa a Sentmenat amb una maneta de gols

0
2

El CE La Llagosta va sumar la quarta victòria de la temporada després de guanyar el Sentmenat, per 2 a 5. L’equip llagostenc ocupa el novè lloc, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb 15 punts.

La Llagosta va haver de capgirar el primer gol del Sentmenat. Dídac va marcar l’empat i Adrián va fer el segon a la represa. Tot i la bona feina llagostenca, els locals van empatar al minut 57. A partir d’aquí, el domini va ser dels de la nostra localitat, que van sentenciar amb tres gols més. Carlos Rodríguez va fer el 2 a 3 al minut 59, Sergi, el 2 a 4 al minut 82 i Mingo, el 2 a 5, a les acaballes.

El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte, a casa, a les 17 h. La Llagosta rebrà l’Ametlla del Vallès B, que ve de perdre contra el Caldes de Montbui C (0-3) i ocupa el tretzè lloc amb quatre punts.

Publicitat