El Club Bàsquet La Llagosta 2017 guanya el MIR C (61-52)

0
23

El conjunt sènior del Club Bàsquet La Llagosta 2017 ha sumat aquesta tarda la cinquena victòria de la temporada en guanyar el MIR C per 61 a 52 en partit disputat al Complex Esportiu Municipal El Turó. L’equip que entrena Ángel Punzano ha anat sempre per davant i només ha patit una mica en el darrer quart.

El primer quart, en el qual els llagostencs han anotat tres triples, ha acabat amb un marcador de 17 a 7. Durant el segon quart, els de la nostra localitat han arribat a tenir un avantatge d’onze punts (20-9). Al descans, el resultat era de 24 a 16.

El CB La Llagosta 2017 ha disposat de 14 punts d’avantatge en el tercer quart (38-24). Al final dels primers 30 minuts el marcador era de 44 a 33. Durant el darrer quart, els visitants s’han col·locat a només tres punts (50-47), però els llagostencs no s’han posat nerviosos i han sentenciat el partit.

El proper cap de setmana, els de Punzano jugaran a la pista del Centelles Tona, que només ha guanyat un dels set partits que ha disputat.

Publicitat