Gran expectació amb el torneig de pàdel d’Ibai Llanos a la Llagosta

0
386

L’streamer Ibai Llanos va agafar desprevinguda ahir dijous a la Llagosta amb la disputa d’una primera jornada d’un torneig de pàdel, que té lloc al Pàdel Club La Llagosta. Avui divendres se celebra la segona jornada, i última, que ha aplegat un gran nombre de persones, majoritàriament joves, prop de l’equipament esportiu. De fet, la situació ha estat controlada en tot moment per la Policia Local, que ha fet talls parcials de la circulació entre el carrer Girona i de Vic.

Ibai Llanos va sorprendre al seu canal de Twitch ahir dijous quan va començar la retransmissió de la segona edició d’un torneig de pàdel, anomenat de les estrelles amb diversos streamers coneguts, que s’ubicava a les instal·lacions del pàdel llagostenc. Entre els participants hi ha Siro López, Outconsumer, Saviola (exjugador del FC Barcelona), Cristóbal Soria, Momo, Karchez, ElMillor, Shiro, Ander Cortés, Rubén Martínez, Reven i el mateix Llanos.

Twitter Ibai Llanos

La retransmissió de dijous va tenir una durada de més de quatre hores, en directe, i va comptar amb 1,7 milions de visualitzacions. Això ha creat una gran expectació per veure la segona jornada, en directe mitjançant el seu canal de Twitch, que es disputa avui a partir de les 19 hores. En aquesta segona jornada es decidirà el campió del torneig de les estrelles.

Publicitat