L’espectacle Ma, Me, Mi… Mozart arriba al Centre Cultural de la Llagosta

0
57

El Centre Cultural acollirà el proper 28 de novembre, a les 18 h, l’espectacle familiar Ma, Me, Mi… Mozart, una producció de l’Auditori de Barcelona. Les entrades per aquesta obra ja es poden comprar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC).

Ma, Me, Mi… Mozart fa un repàs a l’obra del compositor austríac en un format familiar creat per als més petits. Sis músics, fans de Mozart, que es reuneixen al seu local per gaudir de la seva música protagonitzen aquesta proposta. L’espectacle té una durada d’uns 50 minuts, durant els que s’interpretaran una vintena de fragments i peces de Mozart.

El preu de l’entrada anticipada és de 3,3 euros i es poden adquirir a l’OAC. El pagament s’ha de fer amb targeta. El dia de l’espectacle, el preu serà de 4,5 euros. Durant l’espectacle serà obligatori l’ús de mascareta.

Publicitat