L’Ajuntament inicia les visites guiades a la masia Can Baqué

0
40

L’Ajuntament de la Llagosta ha iniciat avui dijous les visites guiades per a la ciutadania a la masia Can Baqué. L’activitat està dins el procés participatiu per decidir l’ús de la masia llagostenca. Durant la visita, l’arquitecte municipal fa una explicació de la història i els detalls arquitectònics de Can Baqué, amb la visita de cadascuna de les sales. Posteriorment, se celebra un taller participatiu entre els visitants per reflexionar sobre els futurs usos de la masia de Can Baqué.

Les visites es fan en grups reduïts d’una quinzena de persones i amb casc de seguretat i mascareta, amb una durada d’uns 45 minuts. Dissabte i diumenge hi ha previstes més visites, tot i que ja no hi ha disponibilitat per poder inscriure’s.

Publicitat