El Consorci de Residus ha creat un web per consultar els usos de la deixalleria

0
32

Les persones usuàries de la deixalleria podran saber, a través del nou portal creat pel Consorci de Residus del Vallès Oriental, el nombre de vegades que han visitat la deixalleria i, personalment, poder calcular les bonificacions en el rebut de la taxa d’escombraries.

Per accedir a aquest nou servei cal registrar-se prèviament anant a la deixalleria, situada a la cantonada del carrer de Vic amb el de Cadaqués, i registrar les dades de la persona usuària. A partir d’aquest moment, es podrà accedir al web. Al portal també es pot consultar quins productes es permeten portar a la deixalleria, la quantitat, la normativa d’ús de la deixalleria i l’horari de l’equipament.

El web no calcula els descomptes a aplicar, ja que cada municipi estableix una tarifa diferent. A la Llagosta, els domicilis particulars tenen una bonificació del 10 % si fan servir la deixalleria d’una a catorze vegades l’any i del 15 % si en són més de 15. Als comerços se’ls aplica una bonificació del 10 % per fer ús de la deixalleria en 20 o més ocasions durant l’any. La sol·licitud del carnet de la deixalleria s’ha de fer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. La documentació que cal aportar es pot descarregar al apartat tràmits del web municipal.

Publicitat