Victòria del sènior femení del Club Petanca contra el líder

0
57
Fotografia: Club Petanca La Llagosta


El sènior femení del Club Petanca La Llagosta va donar la sorpresa el cap de setmana amb el triomf contra el líder, la Santa Rosa. L’equip llagostenc es va imposar contra el primer classificat, per 6 a 3, i ara ocupa el cinquè lloc, del grup 3 de la Segona Catalana, amb nou punts i amb una jornada menys.

Pel que fa al sènior masculí A, va guanyar contra el cuer, el Cornellà, per 10 a 6, i ocupa el cinquè lloc, del grup 2 de la Segona Catalana, amb 12 punts. El sènior masculí B, del grup 15 de la Quarta Catalana, va perdre contra el Pruneres, per 14 a 2 i continuen en l’últim lloc, amb sis punts.

El cap de setmana, el sènior femení visitarà el Sant Pere Nord; el sènior masculí A, la Ronda Llefià; i el sènior masculí B, rebrà diumenge el Montmeló B.

Publicitat