Queixes del CE La Llagosta per l’arbitratge en l’empat a casa contra el Santa Agnès (2-2)

0
35

La plantilla del sènior masculí del CE La Llagosta va acabar molt enfadada amb l’actuació arbitral de dissabte, en l’empat contra el Santa Agnès (2-2). Els llagostencs van acabar el partit amb tres jugadors expulsats i l’equip visitant va empatar el duel al minut 97.

La Llagosta va tenir un partit plàcid fins a l’inici de la segona part. Al minut 48, David Bermejo feia l’1 a 0 i, al minut 64, Mingo Romero marcava el 2 a 0. Tot i tenir el partit controlat La Llagosta, al minut 69 se’ls va posar costa amunt amb l’expulsió, per targeta groga, de Ricard Salgado. A partir d’aquí, el Santa Agnès va tenir més perill a l’àrea rival i al minut 78 va escurçar la diferència, amb el 2 a 1. La Llagosta va patir una segona expulsió, també per targeta groga, de Marc Infantes al minut 84, i el santa Agnès amb dos jugadors més es va bolcar a buscar l’empat, que va aconseguir al minut 97 del partit després d’una acció poc afortunada dels locals.

Un cop el partit es va acabar, el jugador llagostenc Roger Miguel es va dirigir a l’àrbitre per protestar, que aquest el va expulsar. “L’actuació de l’àrbitre ens va perjudicar clarament en tots els sentits amb dues expulsions i per un segon gol que ens van marcar després d’allargar el partit set minuts, incomprensiblement perquè no hi havia hagut interrupcions”, explica Manuel Iglesias, un dels entrenadors del CE La Llagosta, que es queixa de les dues expulsions: “només els va expulsar per saludar a l’àrbitre, no ho entenem”.

La Llagosta ocupa el 9è lloc, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb 12 punts i pel pròxim partit no podrà comptar amb els tres jugadors expulsats, que estaran sancionats, i acumula tres baixes més per lesió. El pròxim duel dels llagostencs tindrà lloc el cap de setmana al camp del Sentmenat i La Llagosta necessitarà convocar alguns jugadors juvenils per completar la convocatòria a causa de les sis baixes.

Publicitat