El Club Bàsquet guanya el Cabrils i suma el quart triomf

0
2

El Club Bàsquet La Llagosta 2017 va guanyar amb comoditat el Cabrils, per 53 a 45. Els llagostencs no van donar cap opció als visitants i van encadenar el segon triomf i la quarta victòria de la temporada. El sènior masculí ocupa el quart lloc amb una dinàmica de quatre victòries i dues derrotes.

El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte contra la Unió Bàsquet Mir C, que ocupa el 8è lloc amb tres victòries i tres derrotes. El duel serà especial per a l’equip llagostenc perquè gran part dels jugadors del sènior es van formar a la UB MIR. “Nosaltres vam jugar a la UB Mir B i alguns dels jugadors del sènior C van ser companys nostres. Serà un duel bonic de jugar. Ens coneixem i tenim ganes de guanyar-los”, admetia el capità del Club Bàsquet, Miquel Morató, que està lesionat i no sap si podrà disputar el compromís. El duel es preveu disputar al CEM El Turó, a les 17 h.

Publicitat