Dimecres, 10 agost 2022
29.6 C
La Llagosta

Albert Caballero guanya el Campionat d’Espanya de marató per equips


Albert Caballero ha guanyat el Campionat d’Espanya de marató per equips amb l’equip LEA La Blanca, de Vitòria. La prova estatal va tenir lloc diumenge a Santa Cruz de Tenerife, de les Illes Canàries, durant la disputa de la Marató de Tenerife.

El corredor llagostenc va guanyar la prova per equips i va completar els 42 km de la cursa en un temps de 2 hores, 54 minuts i 58 segons. Caballero va aconseguir el 21è lloc de la classificació general. “Estic content perquè és un Campionat d’Espanya que aconsegueix el club, que revalida el títol aconseguit la temporada passada”, explica Albert Caballero, que va ser el quart millor corredor del seu equip: “va fer calor, però no era un circuit ràpid. També ens va afavorir que no van venir els millors atletes d’Espanya i el club va aconseguir un gran resultat”.

Albert Caballero ja va guanyar fa pocs mesos el Campionat d’Espanya de 50 km per equips i va ser subcampió, individual, del Campionat d’Espanya de 10 km en ruta, de categoria màster.

Publicitat

Publicitat