Es posa en marxa la programació del 25N a la Llagosta

0
34

Avui és el primer dia de la programació preparada per l’Ajuntament de la Llagosta entorn el 25N, Dia Internacional de lluita per a l’eliminació de les violències masclistes. Fins al 26 de novembre, es desenvoluparan diverses activitats al nostre municipi per sensibilitzar i prevenir aquest greu problema social.

Les primeres propostes estan adreçades al col·lectiu jove. Avui i demà, s’instal·larà un Punt lila i multicolor al pati de l’Institut Marina, que donarà informació sobre la prevenció de les violències masclistes i de la programació del 25N a la Llagosta. Aquest mateix Punt lila s’instal·larà els dies 23 i 24 a l’Escola Balmes.

L’acte central de la programació tindrà lloc el 24 de novembre, a les sis de la tarda, al Centre Cultural. A més de la lectura institucional del 25N, es podrà veure l’espectacle de dansa contemporània i text Sabates Vermelles, basat en els poemes del llibre Allò que et vaig dir una vegada, de Núria Serra. Es recomana reservar plaça al web www.llagosta.cat/acte25N.

Altres activitats que es portaran a terme serà el Taller de defensa personal, que tindrà lloc el 22 de novembre al CEM El Turó i l’Hora del Conte, que es farà el 25 de novembre al Centre Cultural. La contacontes Puri Ortega explicarà la història Jo vaig amb mi, cal inscriure’s prèviament a la Biblioteca. A la mateixa Biblioteca es podrà consultar material sobre violència masclista del 22 al 27 de novembre.

La darrera activat del programa està adreçada al personal que intervé en el circuit d’atenció a les víctimes de violència masclista. Es tracta d’una sessió formativa que es realitzarà el 26 de novembre i que porta per títol L’abordatge de les violències masclistes a la Llagosta.

Publicitat