El FS Unión Llagostense A encadena cinc victòries

0
77

El FS Unión Llagostense A va guanyar dissabte contra el Llinars, per 4 a 0, i va sumar cinc victòries seguides a la temporada. L’equip dirigit per Ferran Salvo ha guanyat tots els partits que ha disputat i lidera el grup 2, de la Tercera Catalana, amb 15 punts.

L’equip llagostenc va imposar-se contra el Llinars sense encaixar cap gol. Gerard Alonso va ser el golejador del partit, amb un triplet de gols, i Patxi Heredia va marcar un més. “Tenim un gran equip, però guanyar tots els partits és molt complicat. Som conscients de la dificultat de la categoria”, explica el tècnic Ferran Salvo. El pròxim duel dels llagostencs serà a la pista del Quatre Camins.

Pel que fa al segon equip, del grup 1 de la Tercera Catalana, va guanyar diumenge contra el Racing Pineda B, per 6 a 4. Els llagostencs, dirigits per Dani Muñido, colideren la classificació amb onze punts, els mateixos que l’Alella C. El pròxim partit serà a la pista del Premià de Mar.

Publicitat