Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

Primera victòria de la temporada a casa per al Club Deportivo La Concordia

El primer equip del Club Deportivo La Concordia ha guanyat aquesta tarda per 8 gols a 2 el Futsal Mataró i ha sumat la primera victòria de la temporada a casa. Les llagostenques han trencat també la ratxa dolenta de les darreres jornades.

L’equip que entrena Javier Ruiz ha sortit molt fort a la pista i ha estat superior en tot moment al seu rival. Al minut 1, Marina ha marcat l’1 a 0. Poc després, Naiara ha fet el 2 a 0.

En ple domini local, Sonia, de falta directa, ha aconseguit el 3 a 0. Al minut 6, Paula Jiménez ha marcat el 4 a 0. Les visitants han posat a prova en dues ocasions a Mònica, que ha respost bé. En el darrer minut de la primera part, Naiara ha culminat amb el 5 a 0 una gran jugada de les locals.

Només començar la segona part, Marina ha enviat una pilota al pal. El conjunt de Mataró ha fet el 5 a 1, però Naiara ha respost ràpidament amb el 6 a 1. Al minut 10, Marina ha anotat el 7 a 1 després d’una recuperació. El 8 a 1 l’ha fet Júlia de porteria a porteria. Les visitants han tancat el marcador al minut 17.

El proper partit de les llagostenques serà a Ripollet.

Publicitat

Publicitat

Més notícies