Els gegants de la Llagosta faran la primera sortida fora des de l’inici de la pandèmia

0
31

La Colla Gegantera de la nostra localitat prendrà part aquest dissabte a la 25a Trobada Comarcal del Vallès, que se celebrarà a Montcada i Reixac. Des del mes de febrer de 2020, els gegants de la nostra localitat no havien sortit fora de la Llagosta. El Cap de colla, Pablo Martín, ha declarat “que estem molt contents i contentes de poder tornar a sortir i que sigui a la Trobada Comarcal del Vallès, Occidental i Oriental”.

Els membres de la Colla de la Llagosta es concentraran a les 15.30 h al Centre Cultural per carregar els gegants i sortir cap a Montcada. La plantada de gegants, gegantes i gegantons es farà a les antigues pistes d’atletisme, al costat del Pavelló Miquel Poblet. A les 17 h està previst que tingui lloc la mostra de balls de lluïment. La cercavila pel centre de Montcada està programada per a les 18.30 h i, a les 19.30 h, començarà la Cerimònia de pubillatge, que serà l’acte central de la Trobada. Està prevista la participació d’una trentena de colles vallesanes.

Pablo Martín ha comentat que “esperem anar uns 25 membres de la Colla i, com sempre, animem a tota la població a que s’apropi amb nosaltres a la Trobada, tant per acompanyar-nos des del Centre Cultural com per assistir directament a la Trobada“.

Publicitat