El CE La Llagosta venç la Vallgorguina (2-5) i puja al vuitè lloc

0
52

El CE La Llagosta va guanyar ahir dijous el duel ajornat contra la Vallgorguina, per 2 a 5. Aquest compromís s’havia de disputar a la segona jornada del campionat, però per motius de l’equip local es va haver d’ajornar.

La Llagosta s’ha imposat amb claredat perquè ja al descans guanyava per 1 a 3, amb els gols de Jairo, Cristian i David. A la segona part, el conjunt llagostenc guanyava per 1 a 5 amb les dianes d’Adrián i el segon gol personal de Cristian. Al minut 65 els locals van marcar el segon gol, però La Llagosta va mantenir l’avantatge fins al final.

Amb aquest triomf, La Llagosta puja fins al vuitè lloc, amb onze punts, empatat amb l’Atlètic del Vallès B, novè classificat. El pròxim partit dels llagostencs serà demà dissabte a casa contra la Santa Agnès, que és setena classificada amb 12 punts, a les 17h al Camp Municipal Joan Gelabert.

Publicitat