El Club Petanca celebra un torneig social amb una seixantena de participants

0
68
Fotografia: Club Petanca La Llagosta.


El Club Petanca La Llagosta va reunir prop d’una seixantena de persones amb el torneig adreçat als seus socis. L’activitat va tenir lloc dissabte fins al migdia a les Pistes Municipals de Petanca.

L’entitat ha fet un balanç molt positiu del torneig amistós, que va omplir les pistes municipals de bon ambient i petanca. Durant la trobada, l’entitat va repartit alguns lots de Nadal entre els guanyadors i es va fer un esmorzar de germanor.

El pròxim campionat que ja prepara l’entitat és el Torneig de Nadal, que tindrà lloc el 4 de desembre i que comptarà amb un total de 32 tripletes. “Ja hem esgotat les inscripcions, fins i tot, tenim cinc tripletes de reserva. Però ja va bé que hi hagi moltes tripletes inscrites perquè una setmana absn del campionat farem la trucada de confirmació i smepre pot haver alguna plaça d’última hora”, assenayala el president del Club Petanca, José Manuel Torrico, que afegeix: “en una setmana i pocs dies més vam esgotar les inscripcions. Veiem que la gent està molt contenta amb les activitats que els oferim”.

La inscripció del Torneig de Nadal té un preu de 30 euros la tripleta i tindrà diversos premis entre els participants.

D’altra banda, el cap de setmana es va celebrar una jornada més de les lligues territorials de petanca. El sènior A masculí, de la Segona Catalana, va perdre contra el Montcada, 11 a 5, i és antepenúltim amb nou punts. Pel que fa al spenior B masculí, de la Quarta Catalana, va caure contra el Perpetuenc, 6 a 10, i és últim amb sis punts. Les noies van tenir jornada de descans.

Publicitat