Carles Puyol, de pàdel a la Llagosta

0
230

L’exjugador del FC Barcelona i campió del Món amb Espanya, Carles Puyol, ha creat molta expectació aquest matí durant un partit de pàdel que ha fet al Pàdel Club La Llagosta, que s’ubica al número 1 del carrer de Girona. De fet, a les xarxes socials s’ha pogut veure un gran nombre de fotografies amb l’exjugador del Barça, com a protagonista, vinculat amb la nostra localitat.

Segons informa el Pàdel Club La Llagosta, Puyol ha passat una estona aquest matí jugant partits de pàdel i entre els adversaris que n’ha tingut hi havia el propietari del club, Roberto Villareal; i una de les monitores, Mireia Herrada. De fet, ha jugat els partits en una de les dues noves pistes cobertes, que va estrenar el Pàdel Club La Llagosta a l’agost. El club de la nostra localitat té un total de vuit pistes, amb altres quatre exteriors i dues d’indoor.

Publicitat