Dissabte, 18 maig 2024
18.6 C
La Llagosta

Quarta victòria seguida del FS Unión Llagostense A

El FS Unión Llagostense va guanyar el quart partit seguit de la temporada el cap de setmana i ho va fer a la pista del Base Montcada C (1-3). L’equip dirigit per Ferran Salvo va ser el clar dominador del compromís i es manté com a líder en solitari del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 12 punts de 12 possibles.

A la primera part, els llagostencs van marxar amb un 0 a 2 a favor seu amb els gols de Ferran Macias i Marco Bolívar, tot i que el resultat podria haver estat més ampla al descans. Al tram final de la segona part els locals van escurçar l’electrònic, però ràpidament la Unión Llagostense va marcar un tercer gol mitjançant Patxi Heredia “Fer quatre victòries de quatre partits és molt complicat. Sincerament, sabia que tenim bon equip però no m’esperava un ple de victòries. Cal seguir treballant per ampliar el nombre de triomfs”, explica el tècnic Ferran Salvo.

El pròxim partit del sènior A serà dissabte contra el Llinars al CEM El Turó, a les 19.15 h. El conjunt de Llinars és cinquè amb sis punts.

Pel que fa al segon equip, del grup 1 de la Tercera Catalana, va sumar el segon empat a la pista de l’Alella C, per 2 a 2. Els dos conjunts són els dos colíders del grup, que el cap de setmana no van aconseguir desempatar en el duel classificatori. El FS Unión Llagostense B és colíder, amb vuit punts, empatat amb l’Alella C i també amb un tercer equip, el Premià de Mar. El pròxim rival dels llagostencs serà el Racing Pineda B, diumenge al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 12.15h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies