La novel·lista Maria Barbal visita avui la Llagosta en el marc del Club del Llibre

0
316

El Centre Cultural de la Llagosta acollirà aquesta tarda la trobada amb l’escriptora Maria Barbal, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2021. L’acte començarà a les 19 h i forma part del Club del Llibre, organitzat per la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. La sessió d’avui compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta.

A la trobada amb Barbal participaran els diversos Clubs de Lectura de les biblioteques de la Xarxa de la Diputació de la nostra comarca. L’autora del Pallars també ha estat guardonada aquest any amb el Premi Josep Pla amb la novel·la Tàndem. Maria Barbal es va donar a conèixer amb la premiada Pedra de Tartera. Altres obres guardonades han estat Càmfora (premis de la Crítica 1992, Crítica Serra d’Or 1993 i Nacional de Literatura 1993). País íntim va obtenir el Premi Prudenci Bertrana al 2005. A més de novel·la, amb més d’una dotzena publicades, Maria Barbal és autora d’assajos, narrativa breu juvenil i adulta, narrativa infantil i teatre.

Per assistir al Club del Llibre cal inscriure’s prèviament a la Biblioteca de la Llagosta, situada a la primera planta de Can Pelegrí, o trucant per telèfon al 93 545 15 41 (de 15.30 a 18 h). L’aforament és limitat.

Publicitat