Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El CE La Llagosta perd contra el Palau-solità i Plegamans (3-2) amb polèmica per l’arbitratge

El CE La Llagosta va plantar cara el líder, el Palau-solità i Plegamans, però va perdre dissabte per la mínima, per 3 a 2. Els llagostencs es van queixar de dues accions decisives que van marcar el compromís amb un penal inexistent, que van transformar el local per marcar el seu primer gol, i amb un gol en fora de joc, que va suposar el 3 a 2 definitiu.

Mingo va avançar els llagostencs al minut 1, però els locals van empatar al minut 20 en transformar un penal, que l’àrbitre va xiular per unes mans inexistents d’un defensa llagostenc. De totes maneres, es fa refer l’equip de la nostra localitat amb un segon gol poc abans del descans, que va marcar Cristian. A la represa, el Palau-solità i Plegamans va millorar, tot i que La Llagosta podria haver ampliat l’avantatge. Al minut 57, els locals van empatar el compromís i al minut 76 van marcar el 3 a 2 definitiu en una acció en fora de joc, tot i les propostes de la banqueta llagostenca.

La Llagosta disputarà aquesta setmana dos partits de la Quarta Catalana perquè dijous disputarà el duel ajornat al camp del Vallgorguina, i dissabte rebrà la Santa Agnès, a les 17 h. L’equip llagostenc ocupa el desè lloc amb vuit punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies