Dissabte, 18 maig 2024
18.6 C
La Llagosta

La Concordia cau golejada a la pista de Les Corts (6-0)

El CD La Concordia va caure golejada a la pista de Les Corts, per 6 a 0, i va sumar la quarta derrota de la temporada. L’equip llagostenc baixa fins a l’onzè lloc, del grup 2 de la Segona Divisió espanyola, amb set punts.

L’equip dirigit per Javier Ruiz es va veure superat durant la primera meitat i va marxar al descans amb un desavantatge de 3 a 0. A la represa, les llagostenques van millorar el plantejament i van sorprendre les rivals amb una aposta decidida en jugar de cinc, amb la portera-jugadora. La Concordia va gaudir d’unes cinc clares ocasions per escurçar la diferència, però Les Corts va aprofitar les errades visitants per marcar tres gols més a base de contracops.

El pròxim partit de les llagostenques serà dissabte, al CEM El Turó, contra el Futsal Mataró, que és quart per la cua amb cinc punts i ve de guanyar contra l’Eixample, per 4 a 3. La Concordia confia trencar la ratxa negativa de resultats perquè tan sols n’ha sumat un punt dels últims dotze en joc.

Publicitat

Publicitat

Més notícies