Dimecres, 24 abril 2024
11.3 C

El Club Deportivo Viejas Glorias perd (3-4) contra el líder

El Club Deportivo Viejas Glorias ha perdut aquesta tarda per 3 gols a 4 contra el Sinera United. Els llagostencs han fet un bon partit i han plantat cara al líder.

Durant els primers minuts, hi ha hagut dues aproximacions perilloses dels visitants, que ha resolt sense problemes el porter Fran, un dels destacats de la tarda.

Al minut 16, el Viejas Glorias s’ha avançat amb un gol de Patrick després d’una bona jugada de la davantera local. Al minut 29, han empatat els visitants en una acció que els locals han reclamat en considerar que era fora de joc. L’1 a 2 ha arribat al minut 38. Tres minuts més tard, Óscar ha pogut empatar, però el porter ho ha evitat.

Al minut 46, Fran ha fet una gran aturada i, abans del descans, el Sinera ha aprofitat una errada defensiva per marcar l’1 a 3.

Al minut 5 de la segona part, Cristian ha fet el 2 a 3. El Sinera ha aconseguit el 2 a 4 al minut 17 en un ràpid contracop.

En el tram final del partit, el Sinera ha vist com li expulsaven un jugador per doble groga. El Viejas Glorias, mitjançant Cristian, ha establert el 3 a 4 definitiu.

La propera jornada, el conjunt llagostenc jugarà al camp del Canet B.