Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Isidro Monràs: “Al FS Unión Llagostense ens agrada treballar per formar persones”

Tot i tenir 30 anys, té una àmplia trajectòria al futbol sala. Des de fa uns mesos, és el president del Fútbol Sala Unión Llagostense. Anteriorment, havia estat jugador del primer i del segon equip del club i també ha estat entrenador de la base. Una de les primeres decisions de la seva junta va ser marxar de la Federació Catalana de Futbol Sala per tornar a les lligues de la Federació Catalana de Futbol.

Per què s’ha canviat de federació aquesta temporada?
La nova junta va decidir que el club necessitava un altre rumb i un altre direcció. Crec que el club estava estancat a la Federació Catalana de Futbol Sala i estem millor a la Federació Catalana de Futbol. Aquesta federació és de major qualitat i és una inversió a llarg termini. Quan passin les temporades, tindrem els fruits. Hem fet una bona gestió i s’està treballant molt bé.

Com estan sent els primers mesos com a president?
Portem tres mesos treballant molt bé, principalment pel canvi que hem fet de federació, que ara tots els nostres equips estan a la Federació Catalana de Futbol. Tenim una junta de set persones i cadascun de nosaltres té el seu àmbit d’actuació. A més, s’ha fet una pretemporada molt bona, Óscar i Dani han treballat molt bé la planificació i arribem a l’inici de la temporada amb una intensitat molt bona.

Quin nombre d’equips teniu aquesta temporada 2021-2022?
Aquesta temporada tenim set equips federats, un infantil, dos cadets, dos juvenils i dos sèniors. També tenim un equip sènior femení, que no està federat i no competeix. La finalitat de l’equip de noies és que elles s’ho passin molt bé, entrenin i que aprenguin aquest esport.

Penseu federar el sènior femení?
Ara per ara no s’ha plantejat aquesta opció, però qui sap de cara al futur. Podria ser una opció.

A la directiva segueix l’expresident Javier Castañeda, com definiries la seva tasca?
Crec que Javier Castañeda ha fet un treball brutal aquests anys i, evidentment, és la persona més important del club. Jo sempre li dic que és el president d’honor del Fútbol Sala Unión Llagostense per sempre. Estem molt contents que s’hagi quedat amb nosaltres, perquè té molta experiència i ens està ajudant moltíssim. Esperem que pugui seguir amb nosaltres molts anys més.

La directiva sou una colla d’amics…
Sí, som amics. Tenim una junta de directius però som un grup d’amics que portem molts anys vinculats al club. Tots tenim una mateixa finalitat, que és que el club creixi i que els infants aprenguin els valors esportius, jugar a futbol sala, progressar i que puguin tenir un reconeixement dins de la pista.

Has estat jugador i entrenador. Què canvia en ser ara president?
No crec que sigui una responsabilitat molt dura, tot i que sí que és cert que hi ha més responsabilitat. Ho porto molt bé perquè tinc uns companys de directiva que em donen molt suport. Estic content, motivat i amb molta il·lusió per desenvolupar una bona feina amb el Fútbol Sala Unión Llagostense.

Com es compagina el futbol sala amb la teva vida personal?
A la meva feina tinc un horari flexible, que ho puc compaginar molt bé. Tot i que hi ha vegades que tinc trucades o missatges a totes hores del dia. Tot i això, ho estic compaginant molt bé i no em suposa cap mal de cap. Jo porto una dècada vinculat amb aquest club, com a entrenador i jugador dels dos equips sèniors. Quan Javier Castañeda va decidir que no volia continuar com a president, alguns amics del club van decidir que jo era la persona que podia portar aquest càrrec. Així que estic content d’agafar aquesta responsabilitat.

Què vol dir ser del Fútbol Sala Unión Llagostense?
Ser del Fútbol Sala Unión Llagostense vol dir aprendre uns valors de futbol sala i personals, perquè ens agrada treballar per formar persones. Ens agrada veure que aprenen uns valors els infants i que vagin progressant fins arribar a jugar al sènior.

Quins són els objectius de la temporada?
Aquesta temporada és un curs d’adaptació a la nova federació, així que ens la prenem amb calma. Tenim molts bons equips i les bones pretemporades que hem fet donen lloc a tenir un optimisme molt bo. L’objectiu és l’adaptació, però, si vénen ascensos, estarem contents i feliços. El canvi ha estat per fer una progressió temporada rere temporada.

Porteu la samarreta groga, per què?
Això té a veure perquè quan Javier Castañeda va fundar el club ho va fer amb els colors de la bandera de la Llagosta, que és groga. Va ser una decisió que va posar en marxa Javier Castañeda i a nosaltres ens agrada, la respectem i continuarà així.

Com veus el futur del Fútbol Sala Unión Llagostense?
El pensament que tenim a llarg termini en aquesta Federació Catalana de Futbol és consolidar una posició en l’ens federatiu i intentar que el club tingui un nom al municipi. La intenció és seguir treballant per aconseguir ascensos els pròxims anys.

Publicitat

Publicitat