El sènior masculí del Club Petanca tanca la primera volta amb una victòria contra el líder

0
346

El sènior masculí del Club Petanca La Llagosta va tancar la primera volta, del grup 2 de la Segona Catalana, amb victòria contra el líder, la Palmera de Sant Martí B. Els llagostencs van fer un canvi de pista, que els hi va anar positivament. En comptes de l’habitual amb pedra, van decidir canviar a una pista més llisa i van imposar-se contra el primer classificat per 9 a 7.

El sènior masculí ocupa l’antepenúltim lloc amb nou punts, però empatat amb el quart i el cinquè classificat, el Pomar i el Buenavista Badalona, respectivament. Diumenge, l’equip iniciarà la segona volta a la pista del Montcada, que és segon amb 18 punts. Pel que fa al sènior masculí B, del grup 15 de la Quarta Catalana, va perdre contra el Sant Sadurní de Montornès (12-4) i diumenge rebrà el Perpetuenc. El segon equip ocupa el penúltim lloc amb sis punts.

Pel que fa al sènior femení, del grup 3 de la Segona Catalana, van perdre contra el Sant Cugat, per 3 a 6, i ocupen l’antepenúltim lloc amb sis punts, empatades amb les quartes per la cua, l’Acer Olesa. Aquesta setmana té jornada de descans.

D’altra banda, el club celebrarà dissabte un torneig social, amb una seixantena de participants. El campionat s’iniciarà a les Pistes Municipals de Petanca a partir de les nou del matí.

Publicitat