Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El CE La Llagosta goleja el Llinars B (4-0)

El CE La Llagosta va golejar dissabte el Llinars B, per 4 a 0, i va sumar la segona victòria de la temporada. Els gols no van arribar fins a la segona part. Cristian Fernández va obrir la llauna al minut 55 i dos minuts més tard, Adrián Gómez va fer el segon. El tercer va ser de Carlos Rodríguez, al minut 74, i a les acaballes, Alonso Redondo va fer el quart.

El CE La Llagosta ocupa el desè lloc, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb vuit punts. Els llagostencs visitaran diumenge el Palau-solità i Plegamans, que és colíder amb 15 punts, sense cap derrota i cinc victòries.

D’altra banda, el partit que La Llagosta té pendent al camp del Vallgorguina, es preveu disputar l’11 de novembre a les 20.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies