Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Antonio García es perdrà els dos partits amistosos d’Espanya per una lesió


El llagostenc Antonio García Robledo no disputarà amb Espanya el doble partit amistós contra Romania per una lesió. La selecció espanyola disputarà dos partits el 4 i 6 de novembre a la localitat asturiana d’Avilés, que farà sense el jugador del BM Granollers. El llagostenc ja no va participar el cap de setmana al duel de la lliga d’Asobal del BM Granollers contra el Logronyo, per la lesió i, segons informa el club granollerí, es preveu que estigui unes dues setmanes de baixa, com a mínim.

Aquesta convocatòria d’Espanya era la primera que s’hi feia després dels Jocs Olímpics de Tòquio i el seleccionador Jordi Ribera mantenia la confiança en el llagostenc. Aquests dos partits serviran a Espanya per preparar la pròxima cita del combinat estatal, que serà el Campionat d’Europa. La cita continental tindrà lloc del 13 al 30 de gener del 2022 entre Hongria i Eslovàquia, i el llagostenc manté les opcions de disputar una nova competició internacional amb la selecció espanyola.

Publicitat

Publicitat

Més notícies