Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

La plaça de la Sardana ja té un nou enllumenat, més econòmic i eficient

L’Ajuntament de la Llagosta continua modernitzant l’enllumenat públic. La darrera actuació ha estat a la plaça de la Sardana, on s’han substituït les làmpades de vapor de mercuri per leds a tots els fanals.

La Brigada Municipal d’Obres ha realitzat aquesta actuació, que ha consistit en la substitució de les bombetes antigues per unes de led, de baix consum i de més qualitat, que donen una millor il·luminació a l’espai.

En total, s’han instal·lat 29 lluminàries noves, tretze de 25 W, deu de 50W i sis de 60 W. Les anteriors bombetes tenien un consum de fins a 250 W cadascuna. El cost total d’aquesta actuació ha estat de 10.824,66 euros.

La renovació de l’enllumenat de la plaça de la Sardana compleix amb la normativa vigent sobre eficiència energètica de l’enllumenat exterior. A més, incorpora sistemes per regular la intensitat lumínica, el que permet incrementar l’estalvi energètic.

Publicitat

Publicitat

Més notícies