Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Nova derrota de la Concordia a casa

El sènior del Club Deportivo La Concordia ha perdut aquesta tarda per 0 a 2 contra l’Intersala Promesas Zaragoza al Complex Esportiu Municipal El Turó. Les visitants han aprofitat dues errades defensives greus de les llagostenques per fer els dos gols a la segona part. El conjunt de la nostra localitat ha perdut els tres partits que ha disputat aquesta temporada a casa.

La Concordia, que afrontava el partit amb l’única baixa de Claudia, ha dominat el partit, però li ha faltat encert tant en defensa com en atac.

Al minut 2, Paula Pérez ho ha provat amb un xut llunyà que ha aturat la portera. La Concordia ha fet molts llançaments des de fora de l’àrea. Sonia i Marina ho han intentat vàries vegades, però la pilota ha marxat fora.

Al minut 10, Paula Pérez s’ha trobat de nou amb la portera visitant. Poc després, ha arribat la primera aproximació amb perill de les visitants, però Mònica ha respost amb una bona aturada.

Al minut 14, el pal ha evitat un gol de Naiara. Les visitants també han pogut marcar, però entre Mònica i el travesser ho han evitat. A falta de quatre segons per al descans, Sonia ha tingut una bona ocasió, que ha aturat la portera.

Al minut 3 de la segona part, ha arribat el 0 a 1 després d’una pèrdua en defensa. Cinc minuts més tard, les de Saragossa han aprofitat un nou regal per fer el 0 a 2.

La Concordia ha intentat reaccionar. Al minut 12, Paula Jiménez ha xutat fora per molt poc. Marina ho ha tornat a provar des de fora. Els darrers quatre minuts i mig, les locals han jugat de cinc. Al minut 17, Naiara no ha pogut superar la portera en la darrera ocasió clara de les locals.

El proper cap de setmana, el conjunt llagostenc jugarà contra Les Corts UBAE.

Publicitat

Publicitat

Més notícies