La celebració de la Castanyada i Halloween centraran l’activitat del cap de setmana

0
413

Aquest cap de setmana continuen les activitats de la Castanyada i Halloween a la nostra localitat. En aquesta ocasió, més entitats de la Llagosta recuperaran les seves tradicionals celebracions al carrer.

Aquesta tarda, l’Esplai Dijoc ha preparat tot un seguit de propostes que tindran lloc a l’avinguda del Primer de Maig, a l’alçada del número 3. Hi haurà castanyes torrades, tallers, pinta cares i el ja habitual concurs de moniatos disfressats. Les activitats es desenvoluparan de 17 a 19.30 h.

Avui també hi haurà una segona sessió de l’Hora del conte de la Biblioteca ambientada en aquesta època de l’any. Puri Ortega tornarà a explicar Contes divertits de Halloween, serà a partir de les 18.15 h, a la sala d’exposicions de Can Pelegrí. Per assistir-hi cal inscripció prèvia a la Biblioteca. Aquesta activitat estava prevista per al 4 de novembre, però finalment s’ha avançat a aquesta tarda.

Per demà, dissabte, el Parc Popular tornarà a acollir el passatge del terror Ribakiba, de l’Associació d’Esdeveniments Culturals de la Llagosta. Novament hi haurà sessions familiars a la tarda i per adults a la nit. Al mateix lloc, la colla de diables Les Llagostes de l’Avern oferiran castanyes i crispetes, dissabte i diumenge, de 17 a 22 h.

El cap de setmana se suma a la celebració de la Castanyada la colla dels Saltats i la Casa de Andalucía. La colla groga del nostre municipi organitza un nova Saltanyada, amb tallers, pinta cares de terror, castanyes i música. Tot això, demà a partir de les 17.30 h, a la plaça d’Antoni Baqué. Pel que fa a la Casa de Andalucía, celebrarà la castanyada al davant del Centre Cultural, a partir de les 20 h i fins a la mitjanit.

Publicitat