Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Bona resposta a la Castanyada solidària organitzada per Animalets

Animalets ha fet un bon balanç de la Castanyada organitzada el passat divendres. L’entitat va aconseguir recaptar més de 400 euros, a més de diverses donacions d’alguns establiments de la nostra localitat.

Prop de 200 persones van passar al llarg de tota la tarda pel refugi d’Animalets, situat al costat de la riera Seca. 160 van fer l’aportació solidària de tres euros, la resta eren menors acompanyants que no pagaven el donatiu. Els assistents van poder visitar el refugi i conèixer els gats que estan en adopció. De la jornada van sorgir quatre adopcions i tres apadrinaments. La presidenta de l’entitat, Montse Segura, ha explicat que “estem molt contents, primer per la bona acollida i després per la recaptació, que sempre fan falta diners”. Segura ha indicat que “no ens ho esperàvem, et dones compte que, tot i que sembli que estem sols, hi ha molta gent al darrera. La gent ens felicitava i això és el que t’omple”. L’acte va comptar amb la col·laboració dels establiments Superfresc, Bodegas Segalés i el personal de Caprabo.

L’Associació protectora d’Animals i Plantes de la nostra localitat va aprofitar la jornada per presentar el seu calendari solidari, que ja està a la venda. El calendari es pot aconseguir a Glitters, Fauna i Veterinari Quisso.

Publicitat

Publicitat

Més notícies