Salut farà al novembre una proposta sobre les urgències nocturnes del CAP de la Llagosta

0
606

El Departament de Salut de la Generalitat proposarà durant el mes de novembre a l’Ajuntament de la Llagosta una solució sobre les urgències nocturnes del Centre d’Atenció Primària de la nostra localitat. Representants de les dues administracions s’han reunit aquest matí de forma telemàtica per parlar de la reobertura de les urgències i de la presencialitat a l’ambulatori.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i el regidor de Salut Pública, Mariano García, han reclamat la reobertura del servei d’urgències nocturnes. Per part del Departament de Salut, han participat a la reunió Meritxell Budó, secretària d’Atenció Sanitària i Participació; Anna Aran, gerent de la Regió sanitària de Barcelona de l’àmbit metropolità nord del CatSalut, i Joan Parellada, director del Sector sanitari del Vallès Oriental.

Els representants de Salut han explicat que s’està reprenent la presencialitat als ambulatoris i que calculen que aquesta arribarà al 70% fins a finals d’any. Amb la posada en marxa del nou sistema de programació per motius, creuen que un 30% dels tràmits es podran resoldre per via telemàtica. Ja es pot demanar cita amb el metge de capçalera tant per La Meva Salut com al mateix CAP de la Llagosta.

“Continuarem reclamant la reobertura de les urgències i ens alegrem que es reprengui l’atenció presencial”, ha dit l’alcalde, una vegada finalitzada la reunió.

Publicitat