Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El Viejas Glorias guanya contra el Lares Legends (5-3) i suma el primer triomf

El CD Viejas Glorias ha sumat el primer triomf de la temporada després de guanyar dissabte a casa contra el Lares Legends, per 5 a 3. Amb la victòria, l’equip llagostenc surt dels llocs de descens i ara ocupa el quart lloc per la cua, del grup A de la Primera Divisió de veterans, amb tres punts.

L’equip de la nostra localitat va anar a remolc durant la primera part perquè als primers compassos ja perdia 0 a 2. Els llagostencs van escurçar la diferència amb l’1 a 2 i, abans del descans, amb el 2 a 3. A la represa, el Viejas Glorias va canviar de sistema defensiu passant d’una línia de quatre a tres defenses i va donar els seus fruits. Els llagostencs van donar la volta a l0electrònic amb dos gols, posant el 4 a 3, i aleshores va ser expulsat Ray Yimi, en una decisió molt rigorosa de l’àrbitre.

Tot i jugar amb un jugador menys al tram final del partit, el Viejas Glorias va continuar amb el domini del compromís i va marcar un últim gol, per posar el 5 a 3 definitiu. Els golejadors llagostencs van ser Carles Sánchez, Guillermo Alexander, Ruben Soler, Juan Gómez i Cristian López.

El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge al camp del CF Martorelles, que és el cinquè classificat amb set punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies