Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Ensopegada del Club Bàsquet a la pista del Sant Crist-Cultural BDN (87-45)

El Club Bàsquet La Llagosta 2017 va perdre a la pista del líder, el Sant Crist-Cultural BDN, per 87 a 45. L’equip llagostenc no va tenir cap opció de lluitar per la victòria i ja des del primer quart es va decantar el partit (24-13). Al descans, la victòria local es va ampliar fins al 45 a 25 i al tercer període l’electrònic ja marcava el 70 a 33. Finalment, els de Badalona van guanyar per 42 punts de diferència. El màxim anotador llagostenc va ser Guillem Gómez, amb 12 punts.

La Llagosta es manté a la setena posició, amb dues victòries i dues derrotes. Aquesta setmana hi ha setmana de descans a la Territorial B i el pròxim partit dels llagostencs serà el 6 de novembre contra el Vilanova del Vallès B, que és antepenúltim amb una única victòria.

Publicitat

Publicitat

Més notícies