Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament es reunirà dimecres amb Salut per reclamar les urgències nocturnes del CAP

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i el regidor de Salut Pública, Mariano García, es reuniran dimecres amb responsables del Departament de Salut de la Generalitat per reclamar que es tornin a obrir les urgències del Centre d’Atenció Primària de la nostra localitat. Durant la trobada, també es demanarà la presencialitat en tots els serveis que ofereix actualment l’ambulatori de la Llagosta.

La reunió serà telemàtica. Per part del Departament de Salut, hi participaran Meritxell Budó, secretària d’Atenció Sanitària i Participació; Anna Aran, gerent de la Regió sanitària de Barcelona de l’àmbit metropolità nord del CatSalut, i Joan Parellada, director del Sector sanitari del Vallès Oriental.

Publicitat

Publicitat

Més notícies