Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

Empat de la Concordia contra el Fútbol Emotion Zaragoza (3-3)

El sènior del Club Deportivo La Concordia va empatar el cap de setmana a la pista del Fútbol Emotion Zaragoza (3-3). A les llagostenques se’ls va escapolir el triomf en els darrers segons.

El 0 a 1 va arribar al minut 14. A falta de 37 segons per al descans, les locals van empatar. La Concordia es va tornar a avançar al començament de la segona part. El conjunt aragonès va fer el 2 a 2 al minut 31. Semblava que les llagostenques s’emportarien el triomf quan van marcar el 2 a 3 al minut 39, però el Fútbol Emotion Zaragoza, jugant de cinc, va empatar poc després.

La Concordia és vuitena amb set punts i dissabte rebrà la visita de l’Intersala Promesas Zaragoza, que és onzè amb quatre punts. El partit es disputarà a partir de les 16 hores al Complex Esportiu Municipal El Turó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies