Dijous, 25 abril 2024
14.9 C

El sènior A del FS Unión Llagostense derrota el Palauenc amb un gol d’Óscar als darrers segons

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar dissabte el Palauenc per 4 a 3. Óscar va donar el triomf als llagostencs amb un gol als darrers segons.

L’equip que entrena aquesta temporada Ferran Salvo va dominar el partit, però va donar massa facilitats en defensa i va estar a punt de deixar escapar el triomf.

Al minut 6, Óscar va xutar contra el pal. Després, hi va haver un parell d’aproximacions amb perill dels visitants. Al minut 9, Gerard Alonso es va trobar amb una bona actuació del porter.

Patxi es va fer en pròpia porta el 0 a 1 al minut 14. Els locals van reaccionar ràpidament i Manel va empatar. Abans del descans, els dos equips van disposar d’ocasions per tornar a marcar, però els va faltar encert.

Al minut 7, va ser expulsat un jugador del Palauenc per doble groga, però els llagostencs no van aprofitar els dos minuts de superioritat numèrica. Al minut 15, els visitants van marcar l’1 a 2 després d’una pèrdua de pilota dels locals. Patxi, de doble penal, va empatar al minut 19. Kevin va fer el 3 a 2 al minut 23. A l’últim minut, el Palauenc va tornar a empatar, però, pràcticament en la darrera acció del partit, Óscar va marcar el 4 a 3.

Els llagostencs comparteixen el liderat del grup 2 de la Tercera Catalana amb el Ciutat de Granollers B amb sis punts. La propera jornada, rebran la visita del Masnou B, que és tercer amb tres punts.

D’altra banda, al grup 1 de la Tercera Catalana, el sènior B del FS Unión Llagostense va guanyar ahir per 1 a 8 a la pista del Sant Celoni. Els tres primers gols els va fer Youssef. Al descans, el resultat era d’1 a 3. A la segona part, van marcar Ahmed (2), Cubero (2) i González.

El conjunt llagostenc és líder amb sis punts i dissabte jugarà a casa contra el Martorelles, que és setè amb tres punts.