Aleix Cortès guanya una medalla de bronze al Campionat de Catalunya infantil de judo

0
54
Fotografia: AE Karate-Judo La Llagosta.


Aleix Cortès, de l’AE Karate-Judo La Llagosta, ha guanyat una medalla de bronze al Campionat de Catalunya infantil de judo, que va tenir lloc dissabte al Pavelló Llars Mundet de Barcelona. El llagostenc optava a la victòria, però es va conformar amb un meritori tercer lloc de la categoria de -38 kg.

Cortès va veure com se li alteraven els plans de victòria amb una derrota al primer combat, però va completar amb èxit el camí cap al bronze. Amb aquest tercer lloc, el llagostenc s’ha quedat a les portes d’obtenir el bitllet per a l’estatal infantil.

Al Campionat de Catalunya van participar tres lluitadors més del club llagostenc. Es va quedar a tocar de la medalla de bronze Marc Bienvenido, en +66 kg, que també optava al triomf final. A més, van prendre part per agafar experiència Joel Linares, de -60 kg, i Joel Bienvenido, en -55 kg.

Publicitat