Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

L’Escola Municipal de Música inicia el nou curs amb una norantena d’alumnes

L’Escola Municipal de Música de la Llagosta ha iniciat el curs 2021-2022 amb una norantena d’alumnes, que suposa haver augmentat en una desena més respecte a la temporada passada afectada per la Covid. L’escola llagostenca, que s’ubica a l’edifici del Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí, manté la matrícula oberta al llarg del curs, que s’allarga fins al juny.

“Hem recuperat una desena dels alumnes que vam perdre per la Covid, tot i que encara tenim capacitat de millorar per arribar als prop de 110 alumnes que vam tenir poc abans de l’esclat de la pandèmia”, assenyala el director de l’Escola Municipal de Música, Gerard Araiz, que explica que el curs s’ha iniciat amb normalitat, tot i que a les classes encara s’ha de dur la mascareta: “Estem vivint una desescalada a l’escola de música perquè ja no tenim limitacions d’aforament”.

L’Escola de Música ofereix tota mena d’instruments per aprendre, com ara guitarra, baix, piano, violí, flauta, saxo i bateries. A més, hi ha una coral d’infants i una d’adults i un grup de projectes de creativitat. “De les places vacants que tenim més disponibles són, principalment, violí, flauta, saxo i bateries”, indica Araiz, que recorda que “a l’Escola Municipal de Música s’hi fan classes adreçades a infants, però també a les persones adultes”.

Aquest nou curs, l’Escola Municipal de Música preveu recuperar activitats presencials amb el Concert de Nadal i l’Estiu, tot i que estan oberts a col·laborar en altres activitats que s’hi facin al municipi.

Publicitat

Publicitat

Més notícies