Dilluns, 27 maig 2024
20.4 C
La Llagosta

La Llagosta acollirà demà les activitats del Dia de la riera.

Aquest dissabte, 23 d’octubre, es recupera el Dia de la Riera, després de no poder celebrar-lo el 2020 per la pandèmia. En aquesta ocasió, l’acte tindrà lloc a la nostra localitat. Viu la riera s’encarrega novament d’organitzar les activitats de la diada.

El Dia de la Riera començarà a les 10 h al Parc Popular. Durant el matí es podrà fer una passejada virtual per la riera de Caldes. La jornada inclou tot un seguit de tallers, com el de caixes niu, el de joguines, el taller sensorial per identificar plantes i ocells o el de reutilització de canyes, entre d’altres. També estan previstes altres activitats com la descoberta dels arbres del Parc Popular o l’espai L’entorn natural i els gossos, criteris generals per a una bona convivència. Durant el Dia de la Riera hi haurà sucs i aigua per a tots els participants.

La jornada està patrocinada per l’Ajuntament de la Llagosta amb el suport dels ajuntaments de Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans i Caldes de Montbui, que són els municipis per on passa la riera de Caldes. El Dia de la riera compta amb la col·laboració del Grup d’Ornitologia del Tenes, la Fundació Rivus i el Consorci Besòs – Tordera.

Publicitat

Publicitat

Més notícies