Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Aquest cap de setmana s’inicien les activitats de la Castanyada i Halloween a la nostra localitat

El Parc Popular i el refugi d’Animalets són els escenaris de les diferents propostes que han preparat diverses entitats de la Llagosta per aquests dos dies. El plat fort serà el passatge del terror que han preparat des de l’Associació d’Esdeveniments Culturals de la Llagosta. Dissabte i diumenge es podrà visitar Ribakika, una experiència terrorífica basada en fets reals. El passatge es podrà visitar dissabte, de 20.30 a 22 h, i diumenge, de 20.30 a 00.15 h. Les reserves es poden fer al telèfon 612 472 006 a partir de les 17 h. Als comerços col·laboradors es poden aconseguir vals de descompte.

El passatge del terror tindrà una versió familiar, adreçada als més petits, amb jocs i activitats durant el recorregut. En aquest cas, l’horari serà de 17 a 19.30 h, tant dissabte com diumenge.

Al mateix Parc Popular, durant el cap de setmana les Llagostes de l’Avern han preparat la seva Castanyada. Des de les 17 h fins a les 20 h, hi haurà castanyes i crispetes.

Per la seva part, Animalets també celebrarà la Castanyada aquest dissabte, de 17 a 21 h, al seu refugi de gats, situat al costat de la riera, a l’alçada de Correus. La protectora d’animals i plantes de la nostra localitat ha preparat castanyes i begudes, una paradeta solidaria i altres activitats. A més es farà una visita pel refugi. El donatiu serà de tres euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies