Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Paula Bienvenido guanya la medalla de bronze del Campionat de Catalunya cadet de judo


Paula Bienvenido, de l’AE Karate-Judo La Llagosta, ha guanyat la medalla de bronze del Campionat de Catalunya cadet de judo, que va tenir lloc dissabte al Pavelló Llars Mundet de Barcelona. Aquest campionat corresponia a la temporada passada, però que a causa de la Covid es va haver d’ajornar fins aquest octubre.

La llagostenca va combatre a un gran nivell en la categoria de -70 kg i va aconseguir el tercer lloc. Tot i que Bienvenido aspirava a quedar primera i aconseguir el bitllet pel Campionat d’Espanya, que finalment no va poder aconseguir. També van competir al català cadet tres lluitadors més del club llagostenc de primer any amb Samuel Garcia, Gerard Rodríguez i Àngel Suárez.

Aquest cap de setmana l’AE Karate-Judo La Llagosta continua la seva activitat i una delegació de lluitadors del club competiran al Campionat de Catalunya infantil de judo, que també serà classificatori pel Campionat d’Espanya.

El club torna a la normalitat

L’AE Karate-Judo La Llagosta ha tornat a la normalitat d’entrenaments i des del setembre ha anat recuperant serveis, com ara el de dutxes i ha anat augmentant el percentatge d’aforament dins el club. “La gent té ganes de fer coses i ho hem notat al setembre, en la tornada de les famílies amb els seus infants al club”, explica Sergi Pons, que és un dels responsables del club. Fins i tot, Pons ha explicat que les competicions ja es poden celebrar amb certa normalitat, tot i que encara amb algunes restriccions d’aforament “però ja no cal que ens fem una prova PCR”, diu Pons.

Publicitat

Publicitat

Més notícies