L’Ajuntament organitza un taller per a famílies sobre l’ús de pantalles

0
308

El Servei d’Informació Juvenil de l’Ajuntament la Llagosta organitza un taller en línia adreçat a famílies que volen aprendre a com fer un bon ús de les pantalles. L’activitat porta per nom Famílies i pantalles, com s’ha d’actuar?

L’objectiu principal del taller és reforçar el rol parental de les famílies davant de l’ús de pantalles, com ara mòbils, tauletes o videojocs. Les sessions volen facilitar un espai de reflexió i acompanyament en què els participants obtindran les eines i recursos per prevenir i gestionar situacions problemàtiques derivades de l’ús inadequat de les pantalles. Durant l’activitat es proporcionaran pautes bàsiques per a aprendre a fer-ne un ús responsable.

El taller es farà en dues sessions, els dies 15 i 22 de novembre, de 18 a 20 h. La inscripció, que és gratuïta, es pot fer fins al 4 de novembre a través de l’Instagram de joventut, @joventut_ajuntament_llagosta; per correu electrònic, llgt.pij@llagosta.cat; per telèfon, 93 560 39 11, extensió 2001; o presencialment a Can Pelegrí, de dilluns a dijous de 17 a 20 h i dimecres de 10 a 13 h.

Aquesta activitat anirà a càrrec del servei de prevenció i atenció en les adicions a les drogues i les pantalles de la Diputació de Barcelona.

Publicitat