Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El CE La Llagosta capgira un 3 a 0 i empata al camp del Caldes de Montbui C (4-4)

El CE La Llagosta va aconseguir empatar al camp del Caldes de Montbui C (4-4), tot i començar encaixant tres gols als primers compassos del joc. L’equip llagostenc va capgirar l’electrònic al tram final per aconseguir un punt

L’equip local va marcar tres gols en mitja hora de joc. El llagostenc Carlos Rodríguez va escurçar la diferència al minut 39, però tot seguit va tornar a marcar l’equip calderí. Abans del descans, Mingo va fer el 4 a 2, que va donar esperances a l’equip de la nostra localitat i a la segona part va empatar al tram final amb dos gols. Felipe Oliver va marcar el 4 a 3 al minut 66 i poc abans del temps afegit Carlos Rodríguez va marcar el seu segon gol i empat definitiu.

La Llagosta ocupa el setè lloc, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb cinc punts i està empatat amb el vuitè, l’Atlètic del Vallès B. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte al camp de l’Ametlla Associació Esportiva, que és novè classificat amb quatre punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies