Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Antonio García, convocat amb Espanya per a jugar un doble amistós contra Romania


El llagostenc Antonio García Robledo ha estat convocat amb Espanya per a disputar un doble partit amistós contra Romania, el 4 i 6 de novembre a Avilés. Aquesta és la primera convocatòria espanyola després de guanyar la medalla de bronze dels Jocs Olímpics de Tòquio a l’estiu, on l’esportista de la nostra localitat es va penjar un bronze històric.

Amb aquesta convocatòria, Antonio García demostra que manté un bon estat de forma i manté la confiança del seleccionador estatal. Aquests dos partits serviran a Espanya per preparar la pròxima cita del combinat estatal, que serà el Campionat d’Europa. La cita continental tindrà lloc del 13 al 30 de gener del 2022 entre Hongria i Eslovàquia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies