Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

Unes 250 persones van participar ahir en la Caminada contra el càncer

La infermera llagostenca Gloria González i la Colla Gegantera de la Llagosta van organitzar ahir la sisena edició de la Caminada contra el càncer de la nostra localitat amb la participació d’unes 250 persones. Amb aquesta activitat s’han recaptat més de 2.000 euros, que seran donats a Oncovallès, l’entitat que dona suport a la nostra comarca a persones amb càncer i als seus familiars.

Totes les persones es van concentrar abans de les deu del matí a la plaça d’Antoni Baqué. La Caminada va començar i va finalitzar en aquest espai. Durant les setmanes prèvies es van poder aconseguir els dorsals solidaris als comerços col·laboradors, Foto Estudi Damián, Calzados Milenium, Merceria Paquita, El Hilo Rojo, Eljaanin Phones i el Taller de Ideo. L’acte també va comptar amb la col·laboració de Vista Òptica, la Jijonenca, Cervecería Juan (Gio) i la Farmàcia Nadal.

Gloria González ha explicat avui que encara ha de fer el recompte final de la recaptació, però “estarem entorn als 1.400 euros”. “La marea rosa d’ahir va ser una passada; no m’esperava tanta gent i també hi van venir persones de Santa Perpètua, Badalona i Santa Coloma”, ha afegit González, que està molt satisfeta amb la participació. També ha fet un balanç “molt positiu” el president de la Colla Gegantera de la Llagosta, Pablo Martín, que ha assegurat que “continuarem organitzant la Caminada”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies