Els dos sèniors masculins dels FS Unión Llagostense s’estrenen amb victòria

0
474

Els dos sèniors masculins del FS Unión Llagostense s’han estrenat a la Tercera Catalana de futbol sala amb victòria. El sènior A va imposar-se contra el Manlleu B (3-4) i el sènior B contra el Mataró C (5-3).

El primer equip llagostenc va capgirar el primer gol local abans del descans, per marxar 1 a 4 amb els gols de Patxi Heredia, per partida doble, Marc Navajas i Manel Cruz. A la segona part, els locals van ajustar l’electrònic amb dos gols, que tot i això els llagostencs van poder defensar la mínima victòria. En acabar el partit, Navajas va ser expulsat per una petita picabaralla amb un rival, sense incidents.

El segon equip llagostenc va començar el partit contra el Mataró C encaixant dos gols, tot i que van poder escurçar l’electrònic amb un gol abans del descans. A la represa, van marcar quatre gols més per capgirar i sentenciar el compromís. Els visitants van marcar un gol més, tot i que el duel estava del tot controlat pels llagostencs. Van marcar gol Álvaro Gómez, amb un triplet, Óscar Cubero i Ivan Gómez.

El pròxim partit del sènior A serà a casa contra el Palauenc i el sènior B visitarà la pista del Sant Celoni.

Publicitat