Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El Consistori ofereix als instituts llagostencs una activitat per prevenir el racisme

L’Ajuntament de la Llagosta ha iniciat una sèrie de sessions per a la prevenció del racisme adreçada a joves de 4t d’ESO de la nostra localitat. Les sessions van a càrrec de SOS Racisme i formen part d’un programa de la Diputació de Barcelona.

Al programa participen l’Institut Marina i l’Escola Balmes. Representacions i imaginaris discriminatoris és el nom de l’activitat. A l’Institut Marina, les sessions van començar divendres passat i continuaran els dies 22 i 29 d’octubre. El 18 de novembre serà el torn de l’alumnat de la Balmes.

Aquesta formació pensada per a joves té com a objectiu generar una analogia entre els imaginaris i les representacions discriminatòries actuals i el context històric colonial. Es vol que els joves aprenguin a identificar i interpretar representacions estructurals discriminatòries i/o racistes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies